Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Alba Iulia: Pieton rănit grav după ce a fost lovit de o maşină, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Revoluţiei

Publicat

treceri pietoni 14 Un bărbat a fost rănit grav, într-un accident rutier petrecut marţi dimineaţa pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia. Traversa strada regulamentar, însă a fost acroşat de un autoturism.

Potrivit IPJ Alba, în 18 iulie, în jurul orei 9.55, C.A, de 65 de ani, din Vinţu de Jos, în timp ce a condus un autoturism, pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia, a surprins si a accidentat pe R.S, de 66 ani, din Alba Iulia, care era angajat regulamentar în traversarea străzii prin loc permis si semnalizat corespunzător.

În urma accidentului R.S. a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la Spitalul judeţean Alba pentru îngrijiri medicale de specialitate, rămânând internat.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax