Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la Blaj: Bărbat de 69 de ani lovit de o maşină în timp ce traversa strada neregulamentar. Şi şoferul şi pietonul erau sub influenţa alcoolului

Publicat

ambulanta

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, în municipiul Blaj, pe strada Eroilor. Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost accidentat de o maşină.

Din primele informaţii, acesta a fost acroşat de un autoturism în timp ce traversa strada neregulamentar.

Maşina implicată în accident este un Volkswagen Polo.

Bărbatul, din Blaj, a fost transportat la spital pentru stabilirea diagnosticului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Blaj au fost sesizaţi despre accident la ora 21.46. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că Alexandru I., de 69 ani, din municipiul  Blaj, judeţ Alba, în timp ce traversa strada Eroilor în mod neregulamentar şi prin loc nemarcat, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de Marius B., de 35 ani, din municipiul Blaj.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la Spitalul municipal Blaj, fiindu-i acordate îngrijiri medicale, stabilindu-i-se diagnosticul de ,,traumatism cranio – cerebral minor prin accident’’, fără leziuni osoase.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testului efectuat victimei aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În continuare  se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.336, al.1 din Codul penal, şi „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.196, al.1 din Codul penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax