Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Blaj. Un bărbat cu alcoolemie de 0,87 s-a izbit cu mașina de un alt autoturism și a fugit de la locul accidentului

Publicat

politie, sirena, lumini. girofarUn accident rutier a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe strada Piața 1848 din municipiul Blaj. Un șofer din localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și a intrat în coliziune cu o altă mașină. Bărbatul vinovat de producerea accidentului și-a continuat mai apoi drumul, fiind oprit, ulterior, în trafic, de către polițiști.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 ianuarie, în jurul orei 00.15, poliţiştii din Blaj au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, produs pe strada Piața 1848 din municipiu, soldat cu pagube materiale.

E.C., de 41 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un tânăr de 29 de ani, din Blaj.

După producerea accidentului, şoferul vinovat de producerea lui şi-a continuat drumul şi a fost oprit, ulterior, în trafic, de către poliţişti.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de E.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax