Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Ciuruleasa: O autoutilitară s-a izbit de un cap de pod. Şoferul s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat testarea pentru alcool

Publicat

etilotest_Un bărbat din comuna Ciuruleasa s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident cu pagube materiale, în localitate, şi a refuzat testarea pentru alcool. Acesta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu autovehiculul de un cap de pod.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, la ora 17.30, agenţii Postului de Politie Ciuruleasa au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

S.G.C., de 41 de ani, din comuna Ciuruleasa, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.C. 156, în dreptul imobilului cu numărul 63, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

Pentru că emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să fie de acord cu recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei însă acesta a refuzat să fie condus la spitalul din Abrud.

Faţă de S.G.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax