Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT la Cugir: Femeie rănită în urma unui IMPACT între două maşini. Unul dintre şoferi nu a dat prioritate

Publicat

pol

masina politie rutieraUn accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineaţa pe strada Victoriei din Cugir. Din primele date, este vorba despre o coliziune între un Land Rover şi un Volkswagen Golf III. O femeie a fost rănită şi transportată la spital.

Accidentul s-ar fi petrecut în momentul în care şoferul uneia dintre maşini a vrut să vireze stânga şi nu a acordat prioritate celuilalt autoturism.

Persoana rănită este din Volkswagen, o femeie de 44 de ani. A fost transportată la spitalul din Cugir cu leziuni în zona capului.

Şoferul celeilalte maşini ar fi din Vinerea şi ar fi relatat la faţa locului că a fost orbit de soare şi nu a observat cealaltă maşină.

UPDATE: Maşina care a virat stânga este Land Rover-ul al cărui şofer intenţiona să intre în curtea UM Cugir. Femeia rănită era pe locul din dreapta faţă al autoturismului Volkswagen.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, “în jurul orei 7.06, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Victoriei s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că P.I., de 42 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din Cugir, la intersecţia cu strada Constructorului, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de T.M.G., de 51 de ani, din Cugir.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 44 de ani, din Cugir, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Faţă de P.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax