Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: ACCIDENT la Daia Română. Un şofer s-a răsturnat cu maşina în câmp

Publicat

auto rasturnat daia Un accident s-a petrecut luni după-amiaza, în localitatea Daia Română. Din primele date, un autoturism s-a răsturnat pe un drum de hotar.

În autovehicul, la momentul accidentului, se afla o singură persoană, şoferul, care ar fi fost rănit.

La faţa locului au fost chemaţi să intervină şi pompierii din Sebeş.

UPDATE: Şoferul nu ar fi suferit leziuni grave. A fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Şoferul care s-a răsturnat cu maşina la Daia Română s-a ales cu dosar penal. Era sub influenţa alcoolului

Potrivit IPJ Alba, luni, 25 septembrie, în jurul orei 15.40, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, pe un drum agricol ce face legătura între Daia Română şi Cut, s-a răsturnat un autoturism.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Daia Română, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul auto nu a suferit leziuni corporale, însă, cu ocazia intervenţiei, poliţiştii au constatat că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Anterior producerii accidentului, conducătorul autoturismului ar fi consumat băuturi alcoolice după care ar fi condus autoturismul pe un drum public din comună,  motiv pentru care, pe numele său a fost întocmit un dosar penal, în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax