Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la intrare în Gârda: Doi motociclişti care circulau în coloană au intrat în coliziune

Publicat

Un accident rutier a avut loc joi, în jurul orei 20.00, la intrare în localitatea Gârda, în Munţii Apuseni. Doi motociclişti, cetăţeni germani, care se deplasau în coloană dinspre Arieşeni spre Gârda, s-au lovit, din neatenţie. În urma impactului, un tânăr de 25 de ani a suferit fracturi la nivelul piciorului stâng.

Potrivit precizărilor oferite de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, trei tineri, cetăţeni germani, se deplasau pe motociclete în zona Gârda de Sus. Aceştia căutau cazare în zonă şi urmăreau din mers, pe marginea drumului, plăcuţele din dreptul pensiunilor, pentru a afla informaţii despre preţuri. Tânărul care circula primul pe motocicletă a pus frână brusc, într-o curbă uşoară la stânga, iar următorul nu l-a observat la timp şi l-a lovit.

Motociclistul de 25 de ani a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde a fost diagnosticat cu fracturi de tibie şi peroneu, la piciorul stâng.

Accidentul s-a petrecut pe DN75, pe raza comunei Gârda de Sus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax