Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la intrarea în Blaj dinspre Valea Lungă: Maşină condusă de o femeie din Cluj, răsturnată în afara carosabilului, după ce a fost acroşată de un TIR

Publicat

O şoferiţă de 65 de ani din Cluj-Napoca a ajuns cu leziuni la spitalul din Blaj, după ce s-a răsturnat cu maşina, pe DN 14 B, în judeţul Alba. Autoturismul condus de aceasta a fost acroşat de un TIR care a intrat în depăşire, iar şoferiţa a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat cu maşina “în decor”.

Joi, 28 august, la ora 16.02, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată despre faptul că, pe DN 14 B, la intrarea în Blaj dinspre comuna Valea Lungă, a avut loc un accident de circulaţie cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului rutier, poliţiştii au stabilit că B.D.C., de 65 ani, domiciliată în municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, conducea autoturismul proprietate personală pe DN 14 B, în direcţia Valea Lungă – Blaj, iar, când a ajuns la km 31+600m, pe o porţiune de drum drept, a fost acroşată în partea lateral stânga de către autotren condus de G.M. de 50 de ani, domiciliat în municipiul Aiud, judeţul Alba, angajat în depăşirea autoturismului.

În urma accidentului, B.D.C. a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul municipal Blaj unde medicii, în urma investigaţiilor medicale efectuate, au stabilit că victima nu a suferit vătămări care să impună internarea în spital..

Cei doi şoferi nu se aflau sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax