Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Ocna Mureş: Femeie de 81 de ani care circula cu bicicleta, lovită de microbuz. Şoferul nu a anunţat poliţia

Publicat

pol

O femeie în vârstă de 81 de ani a suferit leziuni în urma unui accident rutier petrecut luni, pe strada Mureşului din Ocna Mureş. Bătrâna circula pe o bicicletă în momentul în care, la o intersecţie cu un drum comunal, a intrat în coliziune cu un microbuz. Şoferul nu a anunţat poliţia şi a transportat-o pe bătrână la domiciliul ei.

Însă fiul bătrânei, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Ocna Mureş, a sunat la poliţie, a doua zi, marţi, în jurul orei 11.00 şi a relatat că mama sa, în vârstă de 81 de ani, din Cisteiu de Mureş, a fost victima unui accident rutier în urma căruia a suferit leziuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Mureşului din Ocna Mureş, la intersecţia cu un drum comunal, a intrat în coliziune cu un microbuz condus de H.B., de 33 de ani, din Ocna Mureş.

După producerea accidentului, conducătorul microbuzului nu a anunţat poliţia şi a transportat victima domiciliul ei.

Faţă de şofer, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax