Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident la Oiejdea. O maşină s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

pol

O persoană a fost transportată la spital, joi după-masa, în urma unui accident petrecut pe DN1, în dreptul localităţii Oiejdea.

Autoturismul implicat în evenimentul rutier s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în jurul orei 18.20.

Din primele informaţii, este vorba de o Skoda Fabia de culoare albastră (AB88TOP), al cărei şofer a pierdut controlul volanului. Bărbatul care conducea maşina iniţial nu a solicitat ajutorul medicilor, însă ulterior a acuzat dureri în zona pieptului. La ora producerii accidentului, carosabilul din zonă era alunecos.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, „La data de 01.12.2011, ora 17.52, pe DN 1, la km 390+550 metri, în afara localităţii Oiejdea, R.A.C., de 23 de ani, din oraşul Teiuş, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax