Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Pianu. Un vârstnic a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un autoturism condus de un șofer băut

Publicat

politie

accident politia masina politie Un accident rutier a avut loc luni, 2 ianuarie, în afara localității Pianu. În timp ce circula pe marginea carosabilului, un bărbat în vârstă de 74 de ani din comună a fost lovit de un autoturism al cărui șofer se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto în vârstă de 38 de ani, din localitate, a fost reținut de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 ianuarie, în jurul orei 17.40, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 704 A, în afara localității Pianu, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că P.I., de 38 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat de 74 de ani, din aceeaşi comună, care circula pe marginea carosabilului, în aceeaşi direcţie de mers, trăgând un cărucior cu lemne.

În urma accidentului, bărbatul de 74 de ani a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, care a mai fost cercetat pentru infracţiuni rutiere, poliţiştii din Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marți, 3 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax