Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Roşia Montană: Copil de 10 ani aflat în vizită la un localnic, acroşat de o maşină. Minorul circula pe bicicletă

Publicat

pol

Un copil de 10 ani din judeţul Arad a fost rănit şi a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în comuna Roşia Montană. Acesta circula pe bicicletă şi a fost acroşat de o maşină. Copilul se afla în vizită la o familie din comună.

Miercuri, 30 iulie, la ora 20.16, Politia oraşului Abrud a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe D.J. 742, pe raza comunei Roşia Montană, judeţul Alba.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că un minor de 10 ani, din judeţul Arad, aflat în vizită la o persoană din comuna Roşia Montană, în timp ce se afla pe o bicicletă, pe DJ 742, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, fiind acroşat de un autoturism, condus de S.T., de 44 de ani, din comuna  Roşia Montană, care pe direcţia de mers Roşia Montană – Gura Roşiei.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Abrud, unde a fost diagnosticat cu “plagă tăiată la nivelul membrului inferior stâng şi traumatism la nivelul labei piciorului stâng”, fiind trimis la Spitalul Judeţean Alba, pentru consult medical de specialitate.

Cercetările continuă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax