Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Sebeş: Copil de 7 ani, acroşat de o autoutilitară, în timp ce traversa strada prin loc nepermis. Minorul a ajuns la spital

Publicat

ambulantaUn copil de 7 ani a fost rănit într-un accident rutier petrecut miercuri la  Sebeş. Minorul încerca să treacă strada prin loc nepermis şi a fost acroşat de o autoutilitară.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 24 august, în jurul orei 12.30, în Piaţa Dacia din Sebeş, un minor în vârstă de 7 ani, din municipiu, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroşat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş, unde a primit îngrijiri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Poliţiştii recomandă părinţilor să-şi supravegheze cu atenţie copiii şi să-i înveţe să traverseze strada numai pe trecerea de pietoni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax