Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Sîncrai. Un șofer din Aiud a ajuns cu mașina în gardul unui imobil. Era sub influenţa alcoolului

Publicat

politie

masina politie Ghinion, pe 13 februarie, pentru un şofer de 27 de ani din Aiud. Aflat sub influenţa alcoolului, a ajuns cu maşina într-un gard. Poliţiştii spun că avea „alte preocupări în timpul mersului de natură a-i distrage atenţia”. Accidentul s-a produs la Sâncrai.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 februarie, un tânăr de 27 de ani din Aiud, aflat la volanul unui autoturism, pe strada Ciocârliei din localitatea Sîncrai, a avut alte preocupări în timpul mersului de natură a-i distrage atenţia, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcootest, acesta indicând valoarea de 0,41 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Aiud, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax