Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Straja: Impact între două mașini, după ce un şofer de 46 de ani din Berghin nu a păstrat distanţa laterală corespunzătoare

Publicat

politie

masina politie Un accident rutier în care au fost implicate două mașini s-a petrecut vineri, pe strada Principală din localitatea Straja. Un șofer de 46 de ani din comuna Berghin, aflat la volanul unui autoturism, nu a păstrat distanţa laterală corespunzătoare faţă de o mașină care circula din sens opus şi a intrat în coliziune cu aceasta. 

Potrivit IPJ Alba, vineri, 24 iulie, la ora 12:26, pe strada Principală din localitatea Straja, R.M.O. de 46 de ani, din comuna Berghin, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Straja – Hăpria, nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare faţă de un autoturism condus de G.A., de 49 de ani, din Alba Iulia, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, R.M.O. a suferit o leziune corporală uşoară.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax