Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: ACCIDENT la Teiuş. Femeie, acroşată de un autoturism, după ce a încercat să treacă strada prin loc nepermis. A fost transportată la spital

Publicat

politie

accident politia masina politie Un accident rutier s-a petrecut marţi după-amiaza în oraşul Teiuş. O femeie de 57 de ani a fost acroşată de un autoturism, în timp ce încerca să treacă strada prin loc nepermis. Din primele date, şoferul maşinii ar fi efectuat o manevră de mers cu spatele, în momentul accidentului.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Avram Iancu din Teiuş, cale de acces către localitatea Stremţ.

Femeia, din Teiuş, ar fi încercat să treacă strada prin loc nemarcat şi a fost lovită de autoturismul al cărui şofer ar fi efectuat o manevră de mers cu spatele.

Femeia ar fi fost rănită grav şi a fost transportată la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 13.45, pe strada Avram Iancu din Teiuş, o femeie în vârstă de 57 de ani, din Teiuş, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroşată de un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani din Teiuş, care efectua o manevră de mers înapoi.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax