Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Teiuş: Femeie de 77 de ani, lovită de o autoutilitară, pe trecerea de pietoni. A vrut să traverseze în fugă, pe lângă bicicletă

Publicat

politia trecere de pietoni O femeie în vârstă de 77 de ani a fost rănită, miercuri, într-un accident rutier petrecut pe strada Clujului din Teiuş.Aceasta încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni, însă în fugă şi pe lângă bicicleta cu care circula. A fost acroşată de o autoutilitară şi a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Alba, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Teiuş au fost solicitaţi miercuri, la ora 9.37, să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier pe strada Clujului din oraşul Teiuş.

La faţa locului s-a stabilit că D.L., de 77 ani, din localitatea Teiuş, în timp ce se deplasa pe strada Decebal, la intersecţie cu strada Clujului, a pătruns în fugă pe lângă bicicletă pe trecerea de pietoni cu intenţia de a traversa strada, moment în care a fost surprinsă şi accidentată de o autoutilitară condusă de N.N., de 59 ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma accidentului rutier, D.L. a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax