Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Vinţu de Jos: Un şofer cu 1,05 alcool “la bord” s-a izbit cu maşina de un gard

Publicat

etilotest1Un bărbat de 37 de ani din Sebeş este cercetat de poliţişti după ce a produs un accident rutier la Vinţu de Jos, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Acesta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un gard.

Poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos au fost solicitaţi să intervină, marţi, la ora 20.15, pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Gării din comuna Vinţu de Jos.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.G.A., de 37 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu gardul imobilului cu numărul 61 de pe strada Gării.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat că era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

B.G.A. a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei iar pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax