Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Zlatna: O şoferiţă de 41 de ani a lovit o maşină condusă de un bărbat beat, la ieşirea dintr-o parcare

Publicat

Un bărbat de 56 de ani din Abrud, a avut “ghinionul” să fie implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. Maşina sa a fost lovită de o şoferiţă care ieşea dintr-o parcare, cu spatele, în zona pieţei din Zlatna.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, la ora 11.18, în zona pieţei alimentare din Zlatna.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că B.M.M., o femeie de 41 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, la ieşirea dintr-o parcare, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de mers înapoi şi intrat în coliziune cu un autoturism condus de Ion C., de 56 de ani, din Abrud. În urma accidentului, cele două autoturisme au fost avariate.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar pentru Ion C. a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei

    marți, 24.09.2013 at 13:12

    Concluzia este una singura. Nu te urca la volan dac abei chiar daca ai de gand sa conduci 50 metrii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax