Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT lângă Berghin. Un şofer cu alcool “la bord” a intrat cu maşina într-un cap de pod. O persoană rănită

Publicat

politie

O femeie a fost rănită într-un accident rutier petrecut joi după-amiaza pe DJ 107, lângă Berghin. Şoferul maşinii în care se afla femeia a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu autoturismul de un cap de pod. Conducătorul auto se afla sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 14.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe Drumul Județean 107, în afara localităţii Berghin.

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Berghin, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului, o femeie de 71 de ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de acesta a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax