Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO | Accident MORTAL pe autostrada A1, în zona Lancrăm: Un bărbat a DECEDAT, după ce două TIR-uri s-au ciocnit

Publicat

YouTube video

accident autostrada Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineața, în jurul orei 9.0o  pe autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu – Deva. Două camioane au intrat în coliziune, iar în urma impactului un bărbat a decedat. O altă persoană a fost rănită. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD Sebeș pentru acordarea îngrjirilor medicale.

 După mai bine de o jumătate de oră de la producerea accidentului, traficul a fost reluat pe o bandă. La trei ore și jumătate de la accident, circulația pe autostrada A1, pe sensul Sibiu – Deva a fost reluată.

UPDATE: Din primele informații un TIR de Hunedoara, care circula pe sensul Sibiu – Deva nu a observat alt TIR cu numere de București, care staționa pe banda de urgență și l-a lovit. Șoferul TIR-ului care staționa a decedat. Acesta se află lângă vehicul, în momenul producerii accidentului.

Șoferul TIR-ului de Hunedoara a fost transportat la Spitalul din Sebeș.

UPDATE1: „Am venit împreună cu el (șoferul cu TIR-ul de HD – n.r). Am rămas un pic mai în spate. În momentul în care am ajuns acolo sus în curbă, el deja lovise TIR-ul. Vorbeam pe stație, la un moment dat nu a mai zis nimic. Eram cu maxim 1 km în spatele lui. Domnul  (bărbatul decedat – n.r) cred că era afară, în ideea în care bușonul la rezervor era deschis și avea ceva scule pe acolo” a spus un șofer de TIR, care era coleg cu șoferul TIR-ului de Hunedoara.

silviu dogaru, ISU Alba „Echipajele ISU au intervenit pe autostrada A1, la km 309, la un accident rutier produs între 2 autotrenuri. În urma căruia au fost două victime, șoferii celor două TIR-uri. Una dintre victime a fost transportată la Spitalul din Sebeș, iar cealaltă a fost decedată.

Ambele victime au fost în afara vehiculelor, în momentul sosirii echipajelor la fața locului” a declarat col. Silviu Dogar, șeful Centrului Operațional a ISU Alba.

 

dan toma „Conducătorul unei autoutilitare în timp ce se deplasa pe prima bandă a sensului de mers Sibiu – Orăștie, pe autostrada A1, la km 309 a intrat în coliziune cu un autotractor marca IVECO, care tracta o semiremorcă. Ambele erau staționate pe banda de urgență. Conducătorul autotractorului se pare că era coborât pe partea carosabilă, acesta fiind acroșat de către autoutilitară și proiectat la o distanță de aproximativ 20 de metri în fața autotractorului. În urma accidentului șoferul a decedat la fața locului, iar conducătorul autoutilitarei a fost transportat la Spitalul Municipal Sebeș pentru acordarea de îngrijiri medicale. Autoutilitara s-a oprit la o distanță de 350 de metri de locul accidentului. Poate fi vorba de o adormire la volan, o neatenție sau poate fi chiar o defecțiune tehnică, dar urmează să stabilim cauza producerii accidentului”, a precizat comisarul Dan Toma, din cadrul IPJ Alba.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, la ora 8.38 , pe autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu – Deva, la kilometrul 309, pe raza municipiului Sebeș, K.V.S., de 38 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea o autoutilitară, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care era staționată pe banda de urgență după care l-a surprins și accidentat pe M.M., de 43 de ani, din municipiul București, șoferul celei de-a doua autoutilitare, care se afla pe partea carosabilă.

În urma accidentului, M.M. a decedat, iar K.V.S. a suferit leziuni corporale ușoare.

Față de K.V.S. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

FOTO – VIDEO: Daniel BLOSS

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax