Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT MORTAL la Sâncel: Tânăr student DECEDAT, după ce s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului

Publicat

smurd

masina SMURD Un accident mortal s-a produs marți seara, în jurul orei 18.30 pe raza localității Sâncel, pe DJ107F. O persoană a decedat după ce un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Gărzii Blaj pentru acordarea de îngrijiri medicale unui alt pasager, care a fost rănit.

UPDATE: Din primele informații autoturismul circula în direcția Blaj – Jidvei. La volanul autoturismului care s-a răsturnat în afara carosabilului se afla un bărbat, care a murit pe loc. Un alt pasager, tot bărbat a suferit leziuni ușoare.

UPDATE1: Potrivit ISU Alba, SMURD Blaj a intervenit la ora 18.34, pe DJ 107, pe raza localităţii Sîncel, la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 21 ani a decedat, iar altul în vârstă de 22 ani a fost rănit. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD pentru acordarea primului ajutor medical calificat și pentru transportarea persoanei rănite la spital.

UPDATE2: Accidentul s-a petrecut după ce şoferul a pierdut controlul volanului, într-o curbă la stânga, cel mai probabil din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Maşina a pătruns pe contrasens, apoi în şanţul de pe marginea drumului şi s-a răsturnat de mai multe ori în afara şoselei, după care a rămas pe plafon. Şoferul autoturismului, un Opel Astra Caravan înmatriculat în Mureş, a fost proiectat prin parbriz şi şi-a pierdut viaţa pe loc. Celălalt pasager a suferit doar leziuni uşoare.

Din datele de la faţa locului, centura de siguranţă pare a fi făcut diferenţa între viaţă şi moarte. Şoferul, S.L.D.A., un tânăr de 22 de ani din Târgu Mureş, student la Informatică şi care făcea practică la fabrica Bosch din Blaj, nu purta centura în momentul impactului. Pasagerul, M.M., tot student, nu a rămas internat la spital.

UPDATE3: Potrivit IPJ Alba, “la ora 18,34, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 107, pe raza comunei Sâncel, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că S.L.D.A., de 22 de ani, din municipiul Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în direcţia Blaj – Târnăveni, la kilometrul 54 + 200 de metri, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi apoi în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers după care autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori, rămânând cu roțile în sus.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, care nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat în afara acestuia şi a decedat, iar un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Târgu Mureș, pasager în autoturism, care purta centura de siguranţă, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale însă nu a rămas internat.

Cercetările sunt continuate.

Poliţia rutieră Alba reamintește conducătorilor auto că centura de siguranţă poate salva viaţa. Aceasta constituie un factor de primă importanţă în ceea ce priveşte configuraţia dinamicii accidentelor rutiere.

Folosirea centurii de siguranţă este obligatorie!”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax