Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT MORTAL lângă Roşia de Secaş. Doi tineri din comună, unul dintre ei minor, şi-au pierdut viaţa. Şoferul era băut şi fără permis

Publicat

golf 11 Tragedie lângă Roşia de Secaş. Doi tineri din comună, unul dintre ei minor, şi-au pierdut viaţa într-un grav accident rutier petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Maşina în care se aflau era condusă de un tânăr de 20 de ani, care conducea băut şi fără permis. A pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara drumului, la Păuca (Sibiu), lângă Roşia de Secaş.

UPDATE: Şoferul care a provocat accidentul a fost reţinut de Poliţie. Este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Sibiu, şi-au pierdut viaţa în accident T.A.C. (23 de ani) şi N.A.S. (16 ani), ambii din Roşia de Secaş. Erau pasageri în autoturismul Volkswagen Golf condus de D.D.I. (20 de ani), din Păuca (Sibiu).

Cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa ocupau locurile din dreapta faţă, respectiv dreapta spate, în maşină, în momentul accidentului.

Tânărul din Păuca a condus maşina, pe DJ107 B, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi, în jurul orei 1.30, în afara localităţii Păuca, a derapat într-o curbă uşoară şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

 

Daniel D. Pauca Avea 0,84% alcool în aerul expirat şi nu deţinea permis de conducere.

Şoferul a fost rănit uşor, iar al treilea pasager din maşină, C.I.D., un adolescent de 16 ani, din Roşia de Secaş, a scăpat fără leziuni.

Conducătorul auto fi cercetat pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. Acesta este Daniel Ioan D. (foto, alăturat), din localitatea Păuca.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax