Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident MORTAL pe DN 74, între Abrud și Bucium. Un tânăr a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu

Publicat

politie, sirena, lumini. girofar, noapteaUn tânăr în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident produs miercuri dimineața, în jurul orei 5.40, pe DN 74, la km 43, între Abrud și Bucium.

Din primele informații, tânărul a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și s-a răsturnat în pârâul de pe marginea drumului.

Citește și Valentin a trecut în lumea îngerilor, de Valentine`s Day. Tânărul care a murit în accidentul din Apuseni era din Abrud

UPDATE: În autoturismul implicat în accident, o Dacie, se aflau doi tineri. Şoferul, C.V. (20 de ani) şi încă un tânăr, A.M. (22 de ani), pe locul din faţă.

Şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a lovit de balustrada podului peste râul Abrudel, şi apoi s-a răsturnat în apă. Cei doi au căzut din maşină, pentru că nu purtau centură, fiind găsiţi pe malul apei.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a murit la faţa locului. Avea plăgi multiple, incompatibile cu viaţa (inclusive fracture deschise).

Celălalt tânăr, de 22 de ani, a fost rănit grav şi transportat la spital.

Maşina se deplasa pe sensul Abrud – Alba Iulia, în momentul accidentului.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, miercuri, 15 februarie, în jurul orei 5.05, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier grav, soldat cu decesul conducătorului auto.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că tânărul C.V. de 20 de ani din Abrud, in timp ce conducea autoturismul pe direcţia Abrud-Alba Iulia, la trecerea peste podul râului Abrudel, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabila,  a intrat în coliziune cu balustrada de la pod şi s-a răsturnat în albia râului.

În urma coliziunii, conducătorul auto si pasagerul din partea dreaptă, A.M. de 22 de ani, un tânăr, tot din Abrud, au fost proiectați afara din autoturism, fiind găsiți pe malul apei.

În urma accidentului, victimele au fost transportate la Spitalul orăşenesc Abrud.

C.V. a decedat, iar pasagerul din partea dreapta a fost rănit grav.

Conducătorul auto si pasagerul nu purtau centura de siguranţă.

Cercetările sunt continuate.

 UPDATE2: Tânărul care a decedat este Valentin C. (20 de ani) din Abrud, student la UBB Cluj. Celălalt tânăr este Mihai A. (22 de ani), tot din Abrud.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax