Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident MORTAL pe DN67C – Transalpina: Biciclist de 71 de ani, decedat după ce a fost acroşat de o maşină

Publicat

Un bărbat în vârstă de 71 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui acccident rutier petrecut miercuri dimineaţa în Sebeşel. Din primele informaţii, bătrânul circula pe bicicletă şi a fost acroşat de o maşină.

Accidentul s-a petrecut pe DN67C – Transalpina.

UPDATE: Bărbatul care circula pe bicicletă a vrut să facă un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, a fost acroşat de un autoturism şi a decedat din cauza leziunilor.

Potrivit localnicilor din Sebeşel, bărbatul mergea în fiecare dimineaţă cu bicicleta după pâine şi în aproprierea locului accidentului se oprea ca să coboare. Drumul de miercuri, dimineaţa, 13 august, i-a fost însă fatal.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “în data de 13.08.2014, ora 6.54 , Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 67 C, pe raza localităţii Sebeşel, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasată la locul accidentului, a rezultat că  I.G., de 22 de ani, din comuna Cristian, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Şugag – Sebeş, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Sebeşel, care se deplasa pe o bicicletă în aceeaşi direcţie de mers şi care, în dreptul imobilului cu nr. 277, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers.

În urma leziunilor suferite, biciclistul a suferit leziuni grave şi a decedat la locul producerii accidentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate faţă de I.G. sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.”


foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax