Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident MORTAL în Alba Iulia. Un bărbat de 77 de ani a decedat după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Publicat

IMG_20151119_094948 Un pieton de 77 de ani a decedat după ce a fost lovit de o mașină, joi dimineața la ora 9.00, pe strada Cloșca din Alba Iulia.

Bărbatul se afla pe trecerea de pietoni în momentul producerii accidentului. 

Mașina care l-a lovit, un Mercedes înmatriculat în București cu numerele: B.998.U**, era condusă de un bărbat, un om de afaceri din Alba Iulia, de 34 de ani.

UPDATE: Bărbatul care şi-a pierdut viaţa traversa pe trecerea de pietoni de pe strada Cloşca, din dreptul staţiei de autobuz. Mercedesul circula dinspre intersecţia cu Bulevardul Revoluţiei (Colegiul Militar) spre 1 Decembrie (Hotel Cetate).

Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului. Va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

„Din primele cercetări, accidentul s-a comis din cauza nerespectării priorității pietonului pe trecerea de pietoni, în care s-a angajat o persoană în vârstă de 76 de ani. În continuare se efectuează cercetări sub stricta supraveghere a procurorului de caz. Victima a decedat pe loc” a declarat de la fața locului șeful biroului rutier IPJ Alba.

UPDATE 2:  Potrivit IPJ Alba la data de 19 noiembrie, în jurul orelor 09.09, pe strada Cloşca din municipiul Alba Iulia, U.D., de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversare pe trecerea de pietoni, acroşându-l. În urma accidentului pietonul, un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Alba Iulia, a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

UPDATE: Urs Daniel, șoferul care a accidentat mortal bătrânul pe strada Cloșca din Alba Iulia a fost reținut de organele de cercetare penală pentru 24 de ore. Reținerea șoferului a fost făcută joi seara urmând ca acesta să fie prezentat, vineri , la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

 

foto-video: Daniel Bloss

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

25 Comentarii

25 Comentarii

  1. SOARTA

    joi, 19.11.2015 at 11:38

    ACUM SA-L VADEM PE ****** DE URSU SI LINGAUU DE TALPI CA TOT *** SI ^^^^ UMBLA GUNOIU. MERITA PUSCARIE SAU ****!!!

    • Andra35

      joi, 19.11.2015 at 23:03

      In limba romana va rog sa intelegem.

  2. Schimbare

    joi, 19.11.2015 at 11:45

    Si se circula vestea ca schimbarea trebuie sa vina de la noi dar se pare ca suntem inca la stadiul lumii a 5 a, adica aproape ca in jungla, lume in care fiecare face ce vrea cand vine vorba de circulatia rutiera si in care cel mai tare castiga. Cum naiba in 2015 inca se mai petrec astfel de evenimente? Si din cate am vazut se petrec chiar des. Trebuie sa spun cu parere de rau ca suntem o tara de necivilizati plina de imbecili care fac ce vor. Condoleante familiei victimei

  3. Jenny

    joi, 19.11.2015 at 12:44

    Era bunucul meu barbatul calcat pe trecere de pietoni.Era cel mai bun om,bunic,tata,si strabunic.in vara asta vroiam sa merg acasa sa l vad.Eu locuiesc de 11 ani in Spania,si nu.pot sa merg la inmormantare, pt ca am doi copii mici.Era un.om.sanatos si corect.de ce a trebuit sa l calce???!!! As.dori sa stiu cum se numeste cel ce l a omorat pe bunicul meu drag si scump

    • Mia

      joi, 19.11.2015 at 13:05

      Trecerea de pietoni de pe Closca este cea mai periculoasa, eu trec zilnic cu copiii pe acolo si tb sa fiu fff atenta.Masinile sunt parcate pe amandoua partile si nu se vede cand se trece pe trecere, cred ca politia tb sa faca ceva in acest sens.

    • Andra

      joi, 19.11.2015 at 19:29

      Jeny draga soferul e un tip URSU il cheama…e ceva patron prin Alba. Sincere condoleante …imi pare rau …si mie imi era drag de el si de fiecare data cand il vedeam pe scara stateam la povesti cu el si cu Larisa. Tare nedreapta e soarta….am ramas socata nu alta. Sa-l odihneasca Dzeu in pace.

      • Anonymous Rx89

        vineri, 20.11.2015 at 07:25

        Firma de pavaje Urs . va suna cunocut?

    • viorica

      joi, 19.11.2015 at 22:01

      Urs e nr de la masina. Ursu Daniel si are ceva firma metal construct sau asa ceva.

  4. Maria

    joi, 19.11.2015 at 14:27

    Dumnezeu sa-l ierte a fost o persoana deosebita a fost un unchi foarte bun nu l-am cunoscut de foarte mult dar un om foarte iubit de toti

  5. crinel

    joi, 19.11.2015 at 15:01

    soferul bolidului e vinovat.uitati-va bine ca in fotografii se vede clar ca nu erau masini in apropierea trecerii de pietoni .de ce incercati sa-l scoateti pe sofer nevinovat???

  6. Ionel

    joi, 19.11.2015 at 15:52

    Dumnezeu sa-l ierte!
    Nu vreau sa scuz pe nimeni, dar e inadmisibil sa se parcheze pe interzis langa trecerea de pietoni.
    Si eu era sa lovesc pe cineva la aceeasi trecere, fara sa am viteza, datorita masinilor parcate aiurea.

  7. ovy

    joi, 19.11.2015 at 18:13

    Un impresar soferu ala…cine il stie, stie ce zic..merita puscarie.. e vinovat…numa figuri si impresii… stie umlta lume cum circula..nu erau masini langa trecere era vizibiltate de la viteza cu care merge deobicei..sper sa faca multi ani de puscarie daca mai e lege in Romania!!!

    • Anonymous Rx89

      sâmbătă, 21.11.2015 at 21:00

      Se va da spaga ca sa nu faca puscarie…asta e Alba. Plin de oameni corupti in conduceri publice

  8. Petru

    joi, 19.11.2015 at 18:46

    De ce nu ai circulat normal,mai rusine,cu ce drept omori oameni?,ar trebui sa iti de-a 20 de ani,fiindca daca circulai normal ,puteai sa il eviti,dar vezi tu mari afaceristi,voi puteti sa si omoriti oameni,ca nimeni nu va face nimic.Rusini …..

  9. lunetistul

    joi, 19.11.2015 at 19:45

    MILITIA,POLITIA sau cum se cheama institutia asta de „cașchetari,ar trebui sa fie trasi la raspundere,nu neaparat pt acest caz,dar pt incompetenta,nepasare si neindeplinirea sarcinilor de servici. Debandada din oras este si urmarea nepasari politiei. Unde sunt distantele fata de trecerile de pietoni la parcare? Sau fata de coltul intetsectiei? Sunt exemple garla si zilnic acesti domni si doamne,trec defiland cu masinile MAI pe langa ele,fara sa ia nici o masura. Iar in momentul in care nu-ti faci treaba,inseamna ca ori esti incompetent,ori nu-ti indeplinesti meseria cum trebuie. Dupa ce-au ars oameni intr-un club a innebunit tara si se inchide tot,constatandu-se ca daca primaria si ISU isi faceau treaba,nu se intampla. La fel si aici. In loc sa previna,sa caute locurile cu potential pericol din trafic,polițaii stau la panda sa mai prinda un vitezoman cu 62 km/h sau vreo linie continua frantă. Aceste activitati ar trebui sa fie in preocuparea organelor purtatoare de cașchete. Cea mai mica greseala,taxata pe masura. Tot asa mult povestitul si adulatul occident,a fost imblanzit la fel……cu punga. Avem legi,dar cei care sunt pusi sa le aplice,intorc capul……de cele mai multe ori pt ca e un prieten,un cunoscut sau se feresc de birocratia necesara ca da faca o amenda,sau eventual proces.Dupa ce-ti iei doua amenzi care fac cat jumate din venitul familiei pe-o luna,inveti sa parchezi,sa respecti semaforul,pietonii,sa fi pieton,etc. Nu vrei sa platesti? Respecta.
    Dumnezeu sa-l odihneasca pe acel om,ucis.

  10. obiectiv (fara legatura cu incendiul)

    joi, 19.11.2015 at 20:21

    hai sa incercam sa fim obiectivi. in primul rand vreau sa precizez ca locuiesc in zona, deci trec pe trecerea respectiva, dar sunt si sofer, deci trec si cu masina pe acea trecere. asa ca: 1. sunt parcate de foarte multe ori masini pana si pe trecere si pe o parte si pe alta, iar ca pieton trebuie sa te asiguri temeinic, pt. ca soferilor le este foarte greu sa banuiasca ca apari dintre masini. 2. la ora la care s-a intamplat accidentul, asa cum se vede si din poze, zona este destul de libera, deci nu sunt masini parcate decat foarte rar. 3. la fel de rar este si traficul si de aceea berbecii circula cu o viteza foarte mare. din proprie experienta va pot spune ca desi e scurta si destul de nesigura poti trece de 100 de km pe ora, mai ales la ora aia dimineata sau noaptea. 4. se vede din poza ca „spulberat” inseamna ca l-a agatat cu oglinda si … probabil omul s-a lovit si in cadere. 5. am avut si eu un accident in care cineva a fugit pe trecere, pe rosu la pietoni si nu l-am putut evita. aveam 48 km pe ora (stabilit de politie) si omul a trecut pe la spital doar ca sa se asigure. in schimb eu am lasat permisul 60 de zile pt. „conducere imprundenta” sau ceva de genul. adica trebuia sa fiu prevazator si sa ma asigur, fiind in zona cu trecere de pietoni. 6. numai un om care nu cunoaste legile, regulile de circulatie si nu e sigur pe el si pe masina poate spune ca giratoriile incurca circulatia. eu fac aprox. 10.000 de km pe luna si pot sa va spun ca se circula mult mai bine in Alba Iulia de cand au aparut giratoriile si semafoarele cu comanda pentru pietoni. in fine 7. pacat ca a murit un om. nu-l cunosc pe sofer, dar trebuie sa plateasca, iar politia sa nu mai umble printre blocuri sa amendeze oameni care se inghesuia sa isi lase undeva masina, fiind foarte mare inghesuiala, ci sa curete arterele circulate unde inghesuiala si lipsa de vizibilitate creaza probleme imense.

  11. Cristian

    joi, 19.11.2015 at 20:41

    Alt „smecher” cu Mercedes care crede ca strada e imparatia lu’ tat’su! Nu mai departe decat ieri un alt „destept” cu Jaguar a trecut ca boul peste STOP la intersectia strazilor Vanatorilor cu Mesteacanului(Stefan cel Mare), accidentand o masina Hyunday pe care a rasucit-o si a proiectat-o intr-o dubita ce se afla in spatele ei(noroc cu dubita, altfel cred ca masina mica se rasturna). La volanul Hyunday-ului se afla o femeie insarcinata care imediat dupa accident a lesinat din cauza sperieturii fiind preluata imediat de ambulanta si dusa la spital. Si tot soferul vinovat era cel cu tupeu la locul accidentului. Niste nenorociti, nu poti spune mai multe despre acesti parveniti care cred ca legea nu e pentru ei. Dar se vor schimba treburile si pe aici, altfel nu se mai poate!!!

  12. Radu

    vineri, 20.11.2015 at 12:20

    Sigur pietonul este vinovat, ce cauta el pe trecerea de pietoni la traversarea drumului.Banul face pamantul sa se invarta.La bolidul pe care il are , ii va da cu suspendare si o mica amenda.Condoleante familiei victimei

    • Claudiu

      vineri, 01.04.2016 at 18:37

      Multumesc.sper sa se faca dreptate si sa plateasca acel individ.

  13. sofer

    vineri, 20.11.2015 at 13:26

    din pacate o realitate trista e faptul ca PIETONII , traverseaza fara sa se asigure . PE filmare se vede cum batranu traverseaza in fuga si se uita doar in directia opusa . In primu rand , drumul e pentru masini si dupaia pentru pietoni . Oare nu normal sa te asiguri inainte sa treci ? mai bine cu picioare rupte si cu gandul ca , vai , dar eu am prioritate pe trecerea de pietoni , pentru ce sa ma mai asigur ?!?!?!

    • intelectual

      sâmbătă, 21.11.2015 at 01:59

      Domnule „sofer”, va recomand revizualizarea videoclipului in care este prezentata toata actiunea! Se vede clar cum omul se asigura si doar de la jumatatea trecerii de pietoni se grabeste (pentru a se feri de masina care venea cu viteza). Puteti calcula timpul in care acesta dispare dupa statia de autobuz si pana ajunge la jumatatea trecerii. Iar afirmatia ca „strada e doar pentru masini” nu mi se pare normala atata timp cat exista marcaje de trecere pietonala. E drept ca exista si pietoni care nu se asigura inainte de traversare, dar nu este cazul in situatia prezentata.

    • Nico

      sâmbătă, 21.11.2015 at 11:13

      Ba tu esti prost??? Fugea la maraton dupa tine…omul era pe trecere, retardul de la volan se uita pe aratura de nu l-a vazut…Mai mult ca sigur a grabit pasul cand a vazut boul cum vine spre el.

      • Claudiu

        vineri, 01.04.2016 at 18:46

        Sper organele de competenta sa-si faca datoria si cel vinovat de moartea tatalui meu sa plateasca cu varf si indedat.chiar daca e om de afaceri.

    • Claudiu

      vineri, 01.04.2016 at 18:42

      In primul rand punete in situatie.sa fi fost tatal tau sau cineva apropiat.tot ada ai judeca cazu.justitia sper sa-su faca daroria.sa plateasca pt fapta sa.

  14. Ionela

    vineri, 20.11.2015 at 16:57

    Aham…deci pe sofer l-au retinut,si acum se prezinta la Parchet pt.efecuarea masurilor legale….pe tatal meu l-a omorat tot asa un individ,l-a proiectat in aer…dar nu s-a luat nici o masura impotriva acestuia,nici macar nu i s-a suspendat permisul dupa ce a omorat un om……legi de tot rahatul in tara noastra.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax