Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT pe autostradă, lângă Cunţa. Două persoane rănite, după ce două maşini s-au lovit. Unul dintre autovehicule s-a răsturnat

Publicat

politia accident noapteaCirculaţia pe Autostrada Orăştie-Sibiu, lângă Cunţa, a fost restricţionată temporar, duminică seara, în jurul orei 22.00, în urma unui accident rutier. Două persoane au fost rănite după ce două microbuze de marfă au intrat în coliziune. Unul dintre autovehicule s-a răsturnat pe şosea.

Din primele date, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei de mers.

Evenimentul rutier a avut loc pe A1, la kilometrul 288, în apropiere de Cunţa, în judeţul Sibiu, pe sensul de mers către Sebeş.

Potrivit IPJ Sibiu, traficul rutier a fost restricţionat, circulaţia desfăşurându-se doar pe banda de urgenţă, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului şi îndepărtarea maşinii răsturnate pe carosabil.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut la ora 21.50.

Şoferul unei autotutilitare înmatriculată în Maramureş, un bărbat în vârstă de 36 de ani, care circula pe sensul Sibiu-Sebeş, nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers şi a intrat în coliziune cu altă autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 54 de ani din Brăila. În urma impactului, una dintre autoutilitare s-a răsturnat pe şosea.

Ambii şoferi au fost răniţi uşor şi transportaţi la spital.

Circulaţia în zonă a fost restricţionată pentru aproape trei ore.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax