Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ACCIDENT pe Dealul Mare, în Munţii Apuseni: Impact între un TIR şi un Volkswagen. Tânără de 31 de ani, rănită

Publicat

accident tir volkswagen 4 Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, pe DN74, între Zlatna şi Abrud, pe Dealul Mare. Din primele informaţii, au fost implicate un autoturism şi un TIR.

Autoturismul, un Volkswagen Golf, era condus de o tânără de 31 de ani, care ar suferit fractură la picior, în urma accidentului.

Potrivit unor date de la faţa locului, şoferiţa ar fi pierdut controlul autoturismului şi a intrat pe contrasens, lovind TIR-ul.

Circulaţia nu a fost întreruptă în zonă.

UPDATE: Politia Oraşului Abrud a fost sesizată la ora 7.50, prin 112, cu privire la faptul că pe DN 74, pe raza localităţii Bucium – Dealul Mare, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că P.D.M., o femeie de 31 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Zlatna, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autospecială condusă de un bărbat de 38 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba.

În urma accidentului, şoferiţa primului autoturism a suferit leziuni la un picior şi a fost transportată la spitalul din Abrud însă nu a rămas internată.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax