Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT pe DN 1, între Sebeș și Sibiu, zona Răhău. Trei femei rănite după un impact între un Volkswagen şi un Opel

Publicat

ambulanta, zapada, accident, iarna


ambulanta, zapada, accident, iarna Un accident rutier a avut loc joi dimineața în jurul orei 9.00, pe DN 1, între Sebeș și Sibiu. Două mașini au intrat în coliziune. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, iar una a rămas prinsă în caroseria maşinii.

ISU Alba a fost chemat să întervină pentru acordarea primului ajutor. Drumul a fost blocat până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului şi finalizarea intervenţiei ISU. 

Potrivit ISU Alba, accidentul s-a produs în zona localității Răhău din județul Alba. S-a intervenit cu două autospeciale și două ambulanțe, din care una de la SMURD.

UPDATE: Din primele date, autoturismele implicate în accident sunt un Volkswagen înmatriculat în Alba şi un Opel cu numere de Italia.  Unul dintre cele două a intrat pe contrasens şi în urma impactului au fost rănite trei femei (două din autoturismul Opel şi una din Volkswagen). Persoana care a rămas blocată în caroseria maşinii este din Volkwsagen.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs în jurul orei 9.21, pe DN1, la kilometrul 360, în afara localităţii Răhă. O femeie de 39 de ani din Cugir, S.C., aflată la volanul unui autoturism Volkswagen Polo, a depăşit, pe linie continuă, două autovehicule care circulau în faţa sa, iar la revenirea pe sensul de mers a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism Opel Astra înmatriculat în Itala. Acesta din urmă era condus de o femeie de 37 de ani, din Răhău.

În urma accidentului, şoferiţa autoturismului Volkswagen a suferit leziuni grave (traumatism abdominal), iar cea a maşinii Opel şi o femeie de 58 de ani din Sebeş (pasageră în a doua maşină), au fost rănite uşor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax