Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe DN 74 A, la Cărpiniș: Autocamion răsturnat, după un impact cu un autoturism. Un tânăr a fost rănit. Trafic reluat

Publicat

1427863505436 Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 6.30, în localitatea Cărpiniș. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion. În urma impactului, un tânăr care se afla la volanul autoturismul a fost rănit, fiind transportat la spital.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproape două ore, din cauza faptului că autocamionul s-a răsturnat pe partea carosabilă. După ora 8.00, circulaţia a fost reluată pe un sens de mers.

Din primele informații, accidentul s-a produs pe DN 74 A, în localitatea Cărpiniș (Roșia Montană). Un autoturism înmatriculat în judetul Alba a intrat în coliziune cu un autocamion înmatriculat în județul București, aparținând unei firme de salubrizare. În urma impactului, autocamionul s-a răsturnat.

Un tânăr care se afla la volanul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE (ora 8.25): Un cititor alba24 ne-a trimis o imagine de la accident. Traficul rutier a fost reluat pe un sens, de la ora 8.10.

UPDATE (ora 13.00): Potrivit IPJ Alba, la ora 6.18, Poliţia Oraşului Abrud au fost sesizată prin 112, că privire la faptul că în localitatea Gura Roşiei s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că B.A. de 20 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Cîmpeni, la kilometrul 3, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autospecială al cărui conducător auto, pentru a evita impactul frontal, a ieşit pe acostament, după care autovehiculul s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului B.A. a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Abrud unde a primit îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. george htegan

    joi, 02.04.2015 at 19:24

    Pai cum naiba sa mai reziste si tinarul ala dupa ce patronul la tinuti ziua la munca ,noaptea la munca si dimineata il trimite cu masina mica cu paine pe bancheta la maginele lui.Patronul ala e un criminal si trebuie verificat de itm etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax