Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN1, la Galda de Jos: Copil de 3 ani, rănit după un impact între două maşini. Unul dintre şoferi, cetăţean german, nu a păstrat distanţa regulamentară

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Un copil în vârstă de 3 ani a suferit leziuni uşoare în urma unui accident rutier petrecut joi după-amiaza pe DN1, în zona localităţii Galda de Jos. Minorul se afla în maşina condusă de tatăl său, cetăţean german, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta.

Potrivit IPJ Alba, joi, la ora 18.40, pe DN1, la kilometrul 394, în afara localității Galda de Jos, K.N.T., de 31 de ani, din Germania, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un autoturism care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, fiul conducătorului auto, în vârstă de 3 ani, pasager în scaunul de retenţie ce era montat pe bancheta din spate a autoturismului, a suferit leziuni corporale uşoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax