Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN1, între Aiud şi Turda, la Decea. O şoferiţă cu alcoolemie de 1,09 a ajuns cu maşina în şanţ. Două persoane rănite

Publicat

politia-noaptea12 O tânără în vârstă de 27 de ani din Ocna Mureş a condus un autoturism cu alcoolemie de 1.09 şi a ajuns cu maşina în şanţ. Accidentul s-a petrecut duminică noaptea, pe DN1, lângă Decea. Ea şi un pasager au fost răniţi şi transportaţi la spitalul din Aiud.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 16 iulie, în jurul orei 1.19, L.B., de 27 de ani, din Ocna Mureș, judeţul Alba, în timp ce a condus autoturismul, pe Drumul Naţional 1, in afara localității Decea, judeţul Alba, nu a adapta viteza de deplasare la ieșirea de pe un sector de drum in curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de beton din partea stângă a sensului său de deplasare.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi un pasager de 34 de ani au suferit leziuni corporale ușoare şi au fost transportați la Spitalul municipal Aiud, unde au rămas  sub supraveghere medicala.

B.L. a fost testată cu aparatul etilotest şi a rezultat valoarea de 1.09 mg/l  alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate, la spital, doua mostre biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B.L., cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă si conducerea sub influenta băuturilor alcoolice.

Citește și

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax