Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, zona Cunţa. O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina pe şosea

Publicat

masina rasturnata Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, în zona Cunţa. Din primele date, un autoturism condus de o femeie s-a răsturnat pe şosea. Traficul rutier a fost blocat total, pentru aproximativ 40 de minute, în zona accidentului, apoi reluat alternativ pe un sens.

Autoturismul implicat în accident este un Volkswagen şi era condus de o femeie în vârstă de 50 de ani din Sebeş.

Şoferiţa a fost rănită.

Traficul rutier a fost blocat pe DN1, în zona accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 16.45 că, din cauza unui accident (autoturism răsturnat pe suprafaţa carosabilă), circulaţia rutieră pe DN1 Sebeş – Miercurea Sibiului a fost oprită pe raza localităţii Cunţa (kilometrul 353+300 de metri).

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Se estimează ca, în aproximativ 30 – 45 de minute traficul să fie reluat.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17.20, traficul a fost reluat pe un fir, alternativ în ambele sensuri, dirijat de poliţişti rutieripe DN1 Sebeş – Miercurea Sibiului la kilometrul 353+300 de metri.

UPDATE 1: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că traficul a fost reluat în condiţii normale, în jurul orei 17.20.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 24.04.2017, în jurul orelor 16.20, pe DN 1, la kilometrul 353, în afara localităţii Cunţa, D.D., o femeie în vârstă de 53 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestui şi s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax