Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe DN1, la Mirăslău: IMPACT între două maşini care circulau pe acelaşi sens. Două persoane transportate la spital

Publicat

IMG_1801 Un accident rutier s-a petrecut marţi dimineaţa pe DN1, la kilometrul 415, în zona localităţii Mirăslău din judeţul Alba, între Aiud şi Unirea. Două maşini care circulau pe acelaşi sens au intrat în coliziune faţă-spate. În urma impactului, au fost rănite două persoane.

Circulaţia la locul accidentului a fost restricţionată până la finalizarea cercetărilor.

În acest caz a intervenit şi ISU Alba – Detaşamentul Aiud.

UPDATE: Din primele informaţii, autoturismele implicate în accident sunt un Daewoo Matiz şi un Volkswagen Golf înmatriculat în judeţul Cluj. Evenimentul rutier s-a petrecut din cauza nepăstrării distanţei regulamentare de mers.

UPDATE 1: Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00. O tânără în vârstă de 20 de ani, din Turda, care conducea un autoturism Volkswagen Golf, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism Daewoo Matiz, condus de o femeie în vârstă de 40 de ani din comuna Unirea, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, femeia de 40 de ani a suferit TCC minor şi traumatism la coloana cervicală.

Accidentul s-a petrecut pe sensul de mers Turda – Alba Iulia, iar niciuna dintre şoferiţe nu se aflau sub influenţa alcoolului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 9.11, pe Drumul Național nr. 1, la kilometrul 414, pe raza comunei Miraslău, P.A.P., o tânără de 20 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Turda – Alba Iulia, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism ce circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului B.S.M., de 40 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, conducătoarea celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Aiud unde a primit îngrijiri.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest care a indicat că nu erau sub influenţa alcoolului.

Judeţul Alba s-a aflat sub Cod Galben de ceaţă până la ora 12.00.

Precizăm că tot în zona Mirăslău, marţi dimineaţa, a fost semnalat un incendiu la o fabrică de mobilă.

Citeşte şi INCENDIU la fabrica de mobilă din Mirăslău. Flăcările au cuprins o hală cu lacuri şi vopsele. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax