Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT MORTAL pe DN1, la Sântimbru. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

collage Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut vineri, în jurul orei 13.00, pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş, la Sântimbru.

Din primele date, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un cap de pod, iar apoi autoturismul s-a răsturnat în afara şoselei.

La faţa locului au fost chemaţi să intervină şi cei de la ISU Alba, pentru scoaterea bărbatului din caroseria maşinii şi îngrijiri medicale.

Traficul pe DN1, în zona accidentului, a fost restricţionat, pentru cercetări.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, circulaţia rutieră a fost reluată în jurul orei 13.30 (a fost restricţionată aproximativ o jumătate de oră. Bărbatul a fost transportat, în stare de conştienţă, la spital.

UPDATE1: Accidentul s-a petrecut după ce şoferul ar fi efectuat o depăşire, iar în momentul în care a încercat să revină pe sens a pierdut controlul volanului. Autoturismul este înmatriculat în Bucureşti şi aparţine unei firme.

UPDATE2: Bărbatul de 45 de ani, din Bucureşti, a decedat, la spital, din cauza leziunilor suferite.

Revenim cu amănunte.

foto: Facebook (Info Trafic jud. Cluj)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax