Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ACCIDENT pe DN1, zona Decea: Două persoane rănite în urma unui impact între două maşini

Publicat

accident decea_1 Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza pe DN1, între Alba Iulia şi Cluj, în zona Decea. Din primele informaţii, traficul a fost restricţionat după ce două maşini au intrat în coliziune.

În urma impactului, două persoane au fost rănite uşor.

UPDATE 1: Circulaţia a fost reluată în condiţii normale în jurul orei 16.00, la o oră după producerea accidentului.

UPDATE: Este vorba despre două autoturisme, unul înmatriculat în Bucureşti şi celălalt în Hunedoara. Al doilea autoturism a fost lovit de prima maşină, care ar fi intrat pe contrasens.

Maşina de Hunedoara, care circula înspre Alba Iulia, era condusă de un tânăr de 23 de ani din Hunedoara, iar persoanele rănite sunt doi soţi, de 59, respectiv 64 de ani. Cei doi au primit asistenţă medicală la faţa locului.

Accidentul s-a produs în zona sensului giratoriu cu drumul de şantier al autostrăzii Sebeş-Turda.

UPDATE 2: Accidentul a fost anunţat la poliţie la ora 14.48 şi s-a produs la kilometrul 422, pe raza comunei Miraslău, satul Decea.

P.T.O. (27 de ani) din Ocna Mureş, care conducea un autoturism SAB înmatriculat în Bucureşti, spre Turda, a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit maşina Volkswagen Passat înmatriculat în Hunedoara. La volanul celei din urmă maşini se afla S.I.M. (23 de ani), iar pasageri erau S.D. (o femeie de 59 de ani) şi S.I.D. (un bărbat de 64 de ani), care au suferit leziuni corporale uşoare. Au fost transportaţi la spitalul din Aiud, însă nu au rămas internaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax