Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT pe DN14B, între Blaj şi Copşa Mică, lângă Lunca: Femeie rănită, după ce un camion a lovit un autoturism

Publicat

politie

politie drum, accident O femeie a fost rănită vineri după-amiaza, într-un accident rutier petrecut pe DN14B, între Blaj şi Copşa Mică, aproape de limita cu judeţul Sibiu, lângă localitatea Lunca.

Din primele date, un camion a lovit din spate un autoturism.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, a suferit leziuni o femeie de 46 de ani, din autoturismul ce este înmatriculat în Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, camionul şi autoturismul circulau dinspre Blaj spre Copşa Mică. Camionul era condus de M.N.R. (22 de ani) din Boiţa (Sibiu), care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul Ford Kuga cu numere de Hunedoara, care rula în faţa sa, condus de F.A., din Petroşani. În urma impactului, o femeie de 46 de ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, a suferit traumatism toracic, fiind transportată cu ambulanţa la spitalul din Blaj. Nu a rămas internată.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Atila

    luni, 30.05.2016 at 09:05

    din pacate acest articol este total eronat,autocamionul a pastrat distanta dar nu a putut oprii din cauza gravelor probleme la sistemul de franare[40 m de franare] si din cauza vitezei,,soferul vorbea la telefon,iar masina era inmatriculata pe SB,,,,,Fordul Kuga nu rula ci stationa doarece in fata lui era un caine si femeie nu a ramas internata din cauza conditiilor care lasau de dorit, a fost internata la Petrosani a doua zi…….salvarea a venit dupa 25 de minute,primul politist a venit dupa 35 de minute iar cei care au certetat cazul pana la urma dupa 1 ora si 30 de minute,dar cel vinovat va fii chemat in instanta si firma pe care era inmatriculat masina la fel !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax