Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe DN75, în Lupşa. Un tânăr s-a răsturnat cu maşina, peste o casă. Două persoane rănite

Publicat

politie noaptea

Doi tineri au fost răniţi într-un accident rutier petrecut joi seara pe DN75, pe raza comunei Lupşa. Unul dintre ei, un tânăr de 19 ani, care conducea maşina, a pierdut controlul volanului, într-o curbă şi s-a răsturnat cu autoturismul peste gardul şi anexa unei case din localitate. Celălalt tânăr rănit era pasager în autovehicul.

Potrivit IPJ Alba, joi, 9 noiembrie, în jurul orei 20.30, poliţiştii din Baia de Arieş au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, produs pe DN 75, pe raza comunei Lupşa.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la locul accidentului, a rezultat că un tânăr de 19 ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un autoturism în direcția Cîmpeni – Turda, într-o curbă la stânga, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a ieşit de pe carosabil şi a intrat în coliziune cu gardul şi ulterior cu o anexă a unei locuinţe.

În urma accidentului, conducătorul auto şi un tânăr de 18 ani, din comuna Lupşa, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax