Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: ACCIDENT pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Două persoane rănite după ce două maşini s-au lovit, în intersecţie

Publicat

IMG_4025 Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut joi după-amiaza, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Două maşini, o autoutilitară şi un autoturism, ambele înmatriculate în Alba, au intrat în coliziune.

Din primele date, unul dintre şoferi nu ar fi acordat prioritate.

Evenimentul rutier s-a produs la intersecţia străzii Mărăşeşti (ieşirea de la trecerea de cale ferată) cu şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism marca Opel, ambele înmatriculate în județul Alba.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, care a intervenit la faţa locului cu echipaje SMURD, au fost trei persoane implicate în accident, care au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă doar două au fost transportate la spital, cu leziuni uşoare.

YouTube video

Ttraficul rutier nu a fost blocat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 12.50, A.J.A., un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Cergău, judeţul Alba, aflat la volanul unui autoturism Opel Astra, care circula dinspre centrul oraşului Alba Iulia spre Drâmbar, la intersecţia cu şoseaua de centură, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar dinspre Sebeş spre Teiuş de către F.N.G., un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Sebeş.

În urma accidentului, şoferul autoturismului Opel şi o femeie în vârstă de 29 de ani, din comuna Cergău, pasageră în aceeaşi maşină, au suferit leziuni corporale, fiind transportate la spital.

Cei doi şoferi nu erau sub influenţa alcoolului, în momentul producerii accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. A.D.

    joi, 20.04.2017 at 16:18

    In intersectia asta isi risca zilnic viata mii de oameni. Orasul sensurilor giratorii are O SINGURA trecere la nivel de cale ferata si aia cu bariera. Evident , daca a cotizat, firmei italiene care a pierdut timpul 10 ani pe banii nostri „reabilitand” calea ferata nu i s-a impus construirea unui pasaj cum era normal si omenesc ,urmat de un sns giratoriu (unica, superfirma l-ar fi ridicat intr-o zi cu „doar” 1000000 de euro ). Astfel: o naveta de 4 kilometri se parcurge dimineata la ora de varf in 50 de minute :)))

  2. dorinteodor

    sâmbătă, 22.04.2017 at 22:49

    A.D. ai dreptate. pe centura se circula in draci iar cei care intra sau ies din oras sint foarte defavorizati. acolo ar fi trebuit macar un sens giratoriu….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax