Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Minor de 5 ani şi alte două persoane, rănite după ce o şoferiţă din Cluj a depăşit neregulamentar

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Un copil în vârstă de 5 ani şi alte două persoane au fost rănite, sâmbătă, 1 august, în urma unui accident rutier produs pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. O şoferiţă în vârstă de 26 de ani, din Cluj-Napoca, aflată la volanul unui Seat, a intrat într-o depăşire şi nu a dat prioritate maşinii din faţa sa, un Volkswagen Passat înmatriculat în Alba, care vira la stânga, spre DJ 107 C. De altfel, nici şoferul Volkswagenului nu s-a asigurat la efectuarea manevrei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 august 2015, la ora 16.35, F.M., o tânără în vârstă de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, la intersecţia cu DJ 107C, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri într-o zonă în care această manevră este interzisă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu autoturismul depășit al cărui şofer a iniţiat o manevră de viraj spre stânga, pentru a intra pe DJ 107 C, fără să se asigure corespunzător.

În urma accidentului, F.M. şi două persoane, de 41 şi 5 ani, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax