Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: ACCIDENT pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Patru persoane rănite, printre care doi copii, după ce două maşini s-au lovit

Publicat

21215885_1238621362951054_1517708657_o Un accident rutier s-a petrecut marţi, în jurul orei 11.00, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Din primele date, patru persoane au fost rănite după ce două maşini au intrat în coliziune.

Potrivit ISU Alba, la faţa locului au fost chemaţi şi cei de la Detaşamentul de pompieri Alba Iulia.

Cele patru persoane nu ar fi suferit răni grave.

UPDATE: Potrivit Poliţiei, circulaţia a fost îngreunată temporar în urma accidentului. Trei dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la spital.

În accident au fost implicate un Audi înmatriculat în Hunedoara şi un Peugeot cu numere de Constanţa.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 10.44, C.I., de 64 de ani, din municipiul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, în direcţia Teiuş  –   Sebeş, la intersecţia cu DJ 107 C, a virat la stânga, pentru a pătrunde pe DJ 107 C, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar, pe sensul opus de mers, de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism şi o femeie de 59 de ani, din judeţul Mureş, pasageră în autoturismul condus de acesta precum şi doi minori, de 7 şi 10 ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni şi au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Imaginile video ne-au fost transmise de către un cititor Alba24, căruia îi mulţumim.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tara lui Papura Voda

    marți, 29.08.2017 at 12:06

    De ce largesti acea portiune cu niste benzi pentru cei care intra/ies de pe acel drum secundar si sa previi/eviti asemenea evenimente, cand poti s-o lasi asa cum e, cu ditamai marginea drumului plina de gropi si balti. Aleluia!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax