Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: ACCIDENT pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Patru persoane rănite şi trei maşini avariate

Publicat

19073216_1171828856296972_2037906710_o Încă un accident pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Vineri după-amiaza, patru persoane au fost rănite, după un impact între trei autovehicule.

Traficul rutier pe varianta ocolitoare a fost blocat, vineri, în jurul orei 14.00.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, din cauza unei coliziuni dintre trei autovehicule (o autoutilitară și două autoturisme), traficul rutier pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia (DE81) se desfășura îngreunat, pe un fir, alternativ, la ieșirea din municipiu către Turda (Cluj).

UPDATE1: În accident au fost implicate o autoutilitară înmatriculată în Alba, un Opel Astra break înmatriculat în Gorj şi un Mercedes înmatriculat în Alba. Cea mai avariată maşină este Opelul.

UPDATE2: IPJ Alba a anunţat, în jurul orei 14.50, că traficul rutier a fost reluat în ambele sensuri, pe şoseaua de centură.

UPDATE3: Accidentul s-a produs la ora 13.41. D.P.I., de 32 ani din Alba Iulia, aflat la volanul autoutilitarei, pe direcţia Sebeş-Teiuş, nu a păstrat distanţa regulamentară şi a intrat în coliziunea cu autoturismul Opel Astra înmatriculat în Gorj,  condus de R.M., un bărbat de 69 de ani. În urma impactului, Opelul a fost proiectat în maşina din faţa sa, un Mercedes înmatriculat în Alba, condus de A.I.A., un bărbat de 29 de ani, din judeţul Hunedoara.

Au fost răniţi şoferul autoutilitarei, cel al maşinii Opel şi două femei, pasagere în autoturism (de 62 de ani, respectiv 83 de ani).

citește și:

VIDEO: Momentul IMPACTULUI. ACCIDENTUL mortal de pe DN1, de la Inoc, filmat de un participant la trafic »

VIDEO / FOTO UPDATE: ACCIDENT MORTAL pe DN1, la Inoc. Un copil de 13 ani şi-a pierdut viaţa şi alți trei au fost răniţi. Se întorceau de la o competiţie sportivă »

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax