Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Un biciclist a fost acroşat de un autoturism Dacia

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut luni seara, pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia, la intersecţie cu DJ 107C, care face legătura cu localitatea Drâmbar. Un bărbat care circula cu o bicicletă a fost acroşat de un autoturism Dacia 1304.

Biciclistul, un tânăr de 26 de ani, N.M. Bilan din Drâmbar, a suferit o fractură deschisă la picior şi a fost transportat la spital. Accidentul s-a petrecut la ora 21.43. Tânărul a trecut neregulamentar strada şi a fost acroşat de o Dacie papuc cu numărul de înmatriculare HD 56 ECO, condusă de S.F. Biciclistul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având 0,67 mg/l în aerul expirat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, B.N.M., de 25 de ani, din comuna Ciugud, judeţul Alba, în timp ce traversa pe bicicletă şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, in dreptul  intersecţiei cu DJ 107 C, nu a acordat prioritate de trecere  unei autoutilitare condusă de un tânăr de 27 de ani din Vulcan, judeţul Hunedoara, fiind acroșat de aceasta.

În urma accidentului, biciclistul a suferit mai multe leziuni (fractură de gambă stângă, escoriaţii, traumatism cranio cerebral) şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax