Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident pe strada Vânătorilor din Alba Iulia. O femeie a fost lovită cu mașina pe trecerea de pietoni. Șoferița, cercetată pentru vătămare corporală din culpă

Publicat

politie

masina politie rutiera O șoferiță de 31 de ani din Alba Iulia este cercetată de polițiști pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Vineri, aceasta a lovit cu mașina o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni, pe strada Vânătorilor din municipiu, iar mai apoi a părăsit locul accidentului. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 iulie, in jurul orei 17.25, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Vânătorilor din Alba Iulia a avut loc un accident rutier iar şoferul care l-a provocat a părăsit locul producerii lui.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Orăştie, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost acroşată de un autoturism al cărei şoferiţă şi-a continuat drumul.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale uşoare şi a refuzat să fie transportată la spital.

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare, iar la scurt timp, autoturismul implicat în accident a fost identificat şi oprit, în trafic, pe raza oraşului Teiuş. La volanul acestuia era B.F., de 31 de ani, din municipiul Alba Iulia.

Pe numele ei a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax