Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT pe Transalpina: Tânăr din Şpring, rănit după ce a căzut cu motocicleta pe şosea. A fost transportat la spital

Publicat

motocicleta

motocicleta Un tânăr de 23 de ani din Şpring a ajuns la spital cu leziuni la coloană şi torace, după ce a căzut cu motocicleta pe DN67C – Transalpina. A pierdut controlul vehiculului, pe carosabil umed.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 18.17, între localităţile Căpâlna şi Laz. Poliţiştii din Sebeş, deplasaţi la faţa locului, au stabilit că H.J. (23 ani), din comuna Şpring, în timp ce conducea o motocicletă pe direcţia Căpâlna – Laz, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, carosabilul fiind umed, şi a căzut în afara părţii carosabile pe direcţia sa de mers.

Motociclistul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Sebeş, unde s-a stabilit că a suferit leziuni la nivelul toracelui, abdomenului şi coloanei vertebrale, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean Alba pentru investigații amănunțite.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor cauzelor producerii accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax