Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident MORTAL în localitatea Lupșa. Un autoturism s-a izbit de un stâlp și s-a răsturnat. Șoferul, elev la un liceu din Cîmpeni, a decedat

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă 16 august, pe DN75 km 94 300 în zona localității Lupșa. Din primele informații un autoturism s-a răsturnat și patru victime au fost transportate la spital. 

UPDATE: Conform Inspectoratului Județean de Poliție Alba, un autoturism marca BMW înmatriculat în județul Alba, nu a adaptat viteza condițiilor de drum și s-a izbit de un stâlp după care s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, patru tineri cu vârste de aproximativ 20 de ani au fost transportați la Spitalul din Cîmpeni. Poliția face cercetări cu privire la cauza accidentului.

UPDATE1:  În urma accidentului se pare că șoferul, Ioan Căprariu, în vârstă de 19 ani a decedat. Tânărul  era din Lupsa și era elev la Colegiul Național ”Avram Iancu” din Cîmpeni.

„În data de 16 august, ora 21.17, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Lupşa, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea mai multor persoane.

Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a rezultat că C.I.E., de 19 ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia Baia de Arieş – Cîmpeni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la km 94 +300 de metri, într-o curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat în coliziune cu o bornă metalică după care autoturismul a fost proiectat într-un stâlp din beton de la reţeaua de susţinere a reţelei de energie electrică.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave iar la ora 0.44 a decedat în spitalul din Cîmpeni.

Alţi 3 tineri cu vârste de 19 şi 20 de ani, in comuna Lupşa, pasageri în autoturismul condus de C.I.E., au suferit multiple leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul Judeţean Alba unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. adi

    sâmbătă, 16.08.2014 at 23:34

    Autoturismul a intrat intrun stalp de curent nu sa rasturnat

  2. T@N@T@

    duminică, 17.08.2014 at 14:23

    RaMona Ale***** 140 km/h :))))
    11 iunie la 23:42 · 2

    RaMona Alex****** :)) Ti.i dor ? :)))
    25 iulie la 14:48 · 1

    Caprariu Ioan Umpicut :))
    25 iulie la 16:06 · 1

    RaMona Alex****** ASA mă gândeam si eu :)))
    (Comentarii preluate de la una din fotografiile tanarului decedat)

  3. luli

    marți, 07.10.2014 at 23:30

    Îmi pare foarte rău si acum îmi aduc aminte de el . Îl voi iubi mereu .:(.

  4. luli

    miercuri, 08.10.2014 at 13:40

    A fost si va rămâne mereu in inima mea. :* :(. Dumnezeu sa te ierte John 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax