Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO| ACCIDENT în PARTOŞ, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş: Trei maşini au intrat în coliziune. O femeie a fost transportată la spital

Publicat

accident partos Un accident rutier s-a produs luni după-amiaza, în jurul orei 14.00, în zona Partoş, pe strada Regiment V Vânători, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş.Trei maşini au intrat în coliziune faţă-spate. În urma impactului, o persoană a fost transportată la spitalul din Alba Iulia.

În accident au fost implicate un TIR, un autoturism Nissan Primera şi o dubă Iveco, toate înmatriculate în judeţul Alba. Din primele informaţii TIR-ul a acroşat duba Iveco şi a proiectat-o în Nissan. În urma coliziunii, o femeie pasageră în autoturismul Nissan a fost transportată la spitalul din Alba Iulia.

Traficul rutier a fost restricţionat pe sensul de ieşire din oraş până la terminarea cercetărilor de la faţa locului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 13.45, pe strada Regimentul V Vânători din municipiul Alba Iulia, C.I., de 37 de ani, din Bucerdea Grînoasă, judeţul Alba, în timp ce conducea un autotractor în direcţia Alba Iulia – Sebeş, nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare faţă de o autoutilitară care circula din sens opus şi care era condusă de un tânăr de 22 de ani, din Zlatna, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului autoutilitara a fost proiectată într-un autoturism condus în direcţia Alba Iulia – Sebeş de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Alba Iulia, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cele trei cazuri.

Foto: Daniel BLOSS

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax