Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT rutier în Teiuș. Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce a intrat cu autoturismul într-un imobil

Publicat

politie masina sirena luminiUn accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 5.00, în localitatea Teiuș. Un bărbat a decedat după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un imobil.

Din primele informații, un tânăr a decedat după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat într-un imobil, lângă supermarketul Penny aflat în zona centrală a localității Teiuș. În urma impactului, o țeavă de gaz a fost secționată.

UPDATE: Autoturismul implicat în accident este înmatriculat în județul Alba. Tânărul care și-a pierdut viața, M.S., în vârstă de 21 de ani, din Aiud, se afla singur în mașină și se îndrepta din direcția Aiud – Teiuș.

Potrivit IPJ Alba, „la data de 25.12.2015, la ora 4.34, pe strada Clujului din Teiuş, M.S., de 21 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu o conductă de gaz şi cu gardul unui imobil. În urma impactului, conducătorul auto a fost proiectat din autoturism pe acostamentul părţii carosabile unde a decedat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Zeul

    sâmbătă, 26.12.2015 at 21:15

    Cand reveniti cu detalii ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax