Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe DN75, lângă Arieşeni. Tânăr rănit grav după ce s-a izbit cu maşina de un parapet şi apoi s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

politie masina sirena luminiUn accident rutier s-a petrecut vineri dimineața, pe DN 75 la ieșirea din comuna Arieșeni din județul Alba.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliție Alba, o persoană a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un parapet. Mașina s-a răsturnat ca urmare a impactului. Persoana a fost transportată la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 4.15, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Arieşeni a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr de 20 de ani, din Dumbrăveni, judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia Arieşeni – Ştei, la kilometrul 28, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un parapet metalic după care autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni grave la un picior şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Oradea.

Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax