Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier la ieşire din Gârbova: Un bărbat din Vinţu de Jos s-a ales cu o fractură la umărul stâng, după ce s-a răsturnat cu autoutilitara

Publicat

pol

Un accident rutier s-a produs luni după – masa, în afara localităţii Gârbova. Un şofer de 33 de ani din Vinţu de Jos în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum pe un carosabil umed, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Sebeş.

Poliţiştii din Gârbova, au intervenit, luni, în jurul orei 15.00 la un accident rutier de pe DJ 107 F, în afara localităţii Gârbova. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că B.N., de 33 ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum pe un carosabil umed, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul municipal Sebeş în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma concluziilor formulate de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Sebeş, s-a stabilit că B.N. a suferit o fractură la umărul stâng, fiind transportat ulterior la Spitalul Judeţean Alba. Cercetările continuă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax